Hampus Eriksson Leg. Kiropraktor

Hampus fascineras av att kunna hjälpa människor att fungera bättre oavsett utgångspunkt. Han har genom sina yrkesverksamma år som kiropraktor ofta fascinerats av hur kiropraktisk behandling hjälpt människor till ett friskare liv. Enligt Hampus är inte kiropraktik enbart en behandling utan snarare en livsstil och det är också något han vill förmedla till personerna han möter i behandlingsrummet. Drivkraften inom yrket är att med hjälp av händerna kunna behandla personer till ett bättre liv. Han lägger stor vikt vid behandlingsplanen som innefattar både kiropraktisk behandling och eventuella livsstilsförändringar.

Hampus har alltid varit idrottsintresserad och det var på grund av idrottsskador som han tidigt kom i kontakt med kiropraktiken. Han förstod då vikten av att kroppen måste fungera optimalt för att kunna prestera på topp, vilket kiropraktorn kunde hjälpa honom med.

Han studerade till kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, en 5-årig högskoleutbildning. Han tog examen 2014, har varit legitimerad sedan 2015 och har jobbat i Kristianstad och på Limhamn.

Hampus är också utbildad personlig tränare, vilket han haft stor nytta av i sitt yrke som kiropraktor. Han harutövat ett flertal olika sporter, däribland fotboll, hockey och golf samt varit instruktör inom Smålandsfotbollen i cirka 10 år.

Hampus Lund Kiropraktor