Emelie Hedlund Leg Kiropraktor

JAG HETER EMELIE HEDLUND OCH HAR JOBBAT SOM KIROPRAKTOR MED LEGITIMATION SEDAN 2012.

JAG ÄR EN KIROPRAKTOR MED ETT STORT INTRESSE FÖR REHABILITERINGSTRÄNING MED MÅLET ATT UPPNÅ LÅNGVARIGA RESULTAT HOS ALLA MINA PATIENTER. JAG JOBBAR MED ALLT FRÅN ARBETSRELATERAD PROBLEMATIK MED HUVUDVÄRK OCH SMÄRTA I RYGGEN TILL IDROTTSSKADOR AV ALLA MÖJLIGA SLAG. MED INSTÄLLNINGEN ATT SMÄRTA KOMMER FRÅN FEL- OCH/ELLER ÖVERBELASTNINGAR ARBETAR JAG FÖR ATT BEHANDLA ORSAKEN BAKOM PROBLEMATIKEN FRAMFÖR SYMTOMEN. SOM BÅDE KIROPRAKTOR OCH PERSON ÄR JAG NOGGRANN OCH MÅLMEDVETEN. MED FÖRSTÅELSE FÖR ATT VARJE INDIVID ÄR OLIKA, BEHANDLAR JAG MINA PATIENTER UTEFTER DERAS EGEN PROBLEMATIK OCH FÖRMÅGA.

UNDER BEHANDLINGEN ANVÄNDER JAG MIG AV ETT FLERTAL OLIKA BEHANDLINGSMETODER SÅ SOM KIROPRAKTISK JUSTERING, FLERA OLIKA MJUKDELSTEKNIKER OCH DRY NEEDLING. JAG LÄGGER MYCKET VIKT VID REHABILITERINGSTRÄNING, ELLER SNARARE PREHABILITERINGSTRÄNING FÖR ATT UNDVIKA ATT SKADOR UPPKOMMER OCH ÅTERKOMMER.

MÅLET MED BEHANDLINGEN ÄR ALLTID ATT FÅ BUKT MED PROBLEMETS BAKOMLIGGANDE ORSAK. DET TAR IBLAND TID OCH KRÄVER ATT PATIENTEN I FRÅGA HAR TID OCH LUST ATT GÖRA SIN TRÄNING MEN RESULTATEN BLIR OCKSÅ MER LÅNGVARIGA OCH EFFEKTIVA. JAG JOBBAR INTE MED QUICK FIX-BEHANDLINGAR MEN VILL INTE BEHANDLA DIG FLERA GÅNGER ÄN NÖDVÄNDIGT. MITT JOBB ÄR ATT SE TILL ATT DU FÅR MED DIG REDSKAPEN FÖR ATT HÅLLA DIN KROPP SKADEFRI I FRAMTIDEN.

JAG TRÄNAR SJÄLV CROSSFIT OCH YOGA OCH HAR EN BAKGRUND SOM DANSARE OCH GRUPPTRÄNINGSINSTRUKTÖR. JAG HAR MYCKET ERFARENHET AV ATT JOBBA MED BARN OCH UNGDOMAR, HOCKEYSPELARE OCH CROSSFIT-ATLETER MEN MIN VANLIGASTE PATIENT ÄR EN HELT VANLIG MOTIONÄR. JAG INRIKTAR MIG TILL STOR DEL PÅ STRESSPROBLEMATIK SOM FACILITERATS I KROPPENS LEDER OCH MUSKLER. GG