tel: 0770-175051

Boka naprapat i Göteborg

Smärta, nedsatt funktion eller stelhet?

Boka tid hos vår naprapat i Göteborg – med specialistinriktning bland annat mot dry needing, triggerpunktsbehandling, stötvågsbehandling och kinesiologtejpning.

”Vi ser till att du blir smärtfri – och att du förblir det”

Idrottsskadeexperten/Bodycheck hittas på Linnégatan 36 B (Haga) i Göteborg. De har en inriktning mot idrottsskador och rehabilitering men alla är självklart välkomna att boka tid!

Boka här

Naprapat Göteborg Nicklas WiltmanNicklas Wiltman

Leg Naprapat

Mer om mig

Hitta till vår naprapat – Haga / Göteborg

Idrottsskadeexperten / Bodycheck

Adress: Linnégatan 36B, 413 04 Göteborg

Telefon: 0770 – 17 50 51

E-post: bokning@idrottsskadeexperten.se

 

Spårvagn eller buss:

Åk till hållplatsen Prinsgatan med spårvagn nr. 1 eller nr. 6 alternativt med buss nr 60. Följ vägen upp till Linnéplatsen.

Bil:

Det finns parkeringen längs Linnégatan samt närliggande tvärgator. En del av parkeringarna har däremot gräns på maximalt 30 minuter.

Behandlingsmetoder och specialistinriktningar

Hos en naprapat kan du exempelvis få hjälp med följande åkommor:

-Spänningshuvudvärk

-Musarm, tennisarmbåge och andra överbelastningsskador

-Muskelbristningar

-Problem med benhinnan

-Ischias

naprapat göteborg

Vid ett besök sker undersökning och diagnostisering varpå behandling och rehabilitering kan påbörjas. Målet är alltid att både behandla den direkta smärtan samt hitta bakomliggande orsaker så att besväret inte behöver återkomma. Ofta ges individuellt anpassade hemövningar som patienten får utföra till uppföljningstillfället.

 

”Först ta bort smärtan – Sedan se till att den inte kommer tillbaka”

Varför välja oss?

  • Boka tid utan remiss

Hos Idrottsskadeexperten behövs aldrig remiss. Du bestämmer själv om och när du vill ha vård.

  • Få vård snabbt

Vi vet att personer med smärta vill ha vård snabbt. Vanligtvis kan vi erbjuda en tid inom 48 timmar på vardagar.

  • Personal med lång utbildning och erfarenhet

Vår naprapat i Göteborg, Nicklas Wiltman, blev legitimerad naprapat 2008 och har sedan dessa fördjupat sig inom områden som exempelvis funktionell träning, idrottsmedicin, kinesiologtejp och stötvågsbehandling.

  • Även för kurser och kompetensutveckling

Boka en naprapat för föreläsningar eller kurser för företag, organisationer eller föreningar. Upplägget anpassas helt efter kundens önskemål och behov.

Naprapat med stötvågsbehandling

Nicklas Wiltman är vidareutbildad inom stötvågsbehandling (wave therapy). En behandlingsform som har vetenskapligt bevisad effekt på ett flertal skador och besvär i senor och muskler.

Hur ofta som behandlingen behöver utföras, samt med vilken intensitet, avgörs helt individuellt. Det vanligaste är att 3 – 6 behandlingar sker med mellan 5 och 10 dagars mellanrum.

Framförallt är stötvågsbehandling symtomlindrande vilket innebär att det är en kompletterande behandling. Utöver detta behövs därmed undersökning och rehabilitering ske för att behandla bakomliggande orsakerna till besväret. Stötvågsbehandling kan användas bland annat vid:

  • Löparknä
  • Hälsporre
  • Axelsmärta
  • Tennisarmbåge

Gå till naprapat utan remiss

Någon remiss behövs inte för tidsbokning. Du väljer själv när du vill ha vård och bokar sedan tid via vår onlinebokning eller via telefon.

Det vanligaste är att ett nybesök bokas in varpå undersökning och behandling sker. Du får sedan ett träningsprogram och tid för återbesök då kontroll sker på hur kroppen har svarat på behandling och träning.

reco idrott frölundaPriser

Nybesök: 720 kr (40min)
Friskvårdsbehandling: 900 kr (40min)

Friskvårdsbehandling

Får du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Ofta kan bidraget användas för besök hos oss. Det kan däremot variera mellan arbetsgivare vad som klassas som friskvård.

Sjukvårdsförsäkring

Har du en sjukvårdsförsäkring kan eventuellt försäkringen ge ersättning för behandling och rehabilitering efter skada. Generellt kan dessa försäkringar täcka dessa kostnader vid privat vård.

Ej högkostnadsskydd

Vi är ett privat alternativ som inte omfattas av högkostnadsskyddet.