tel: 0770-175051

Rygg & Nackskador

Ont i Ryggen

Ont i ländryggen

Att ha ont i ländryggen är en riktig folksjukdom. De flesta får ont i ryggen någon gång under sin livstid. Värken kan slå till när som helst men är vanligast bland människor över 35 år. Det är ofta svårt att slå fast exakt vad som har orsakat smärtan i ländryggen.

Läs mer om Ländryggsproblem →

ont i ländryggen ont i ryggen

Ischias

Smärtan som uppstår hos någon som drabbas av Ischias är svår att föreställa sig för någon som inte själv har haft det. Den håller dig vaken på nätterna, tröttar ut dig på dagarna och är det riktigt illa kan du till och med få svårt att gå, eller ens stå riktigt.

Läs mer om Ischias →

rygg-nacke

Ont i Ryggen

Ont i ryggen kan drabba alla och kan orsakas av flera olika skäl, såsom Ischias, lumbago, Diskbråck, låsning, scolios.

När man har ont i ryggen bör det kollas upp snarast för att undvika framtida problem med ryggen.

Läs mer om Ont i Ryggen →

nackspärr Idrottsskadeexperten

Nackspärr

När du fått ett nackspärr är det vanligtvis på grund av att lederna mellan kotorna i nacken fastnat. Detta medför att det blir en kramp i dina muskler runt omkring det drabbade området. Det aktuella problemområdet blir sedan ofta irriterat och svullet.

Läs mer om Nackspärr →

rygg och nackskador Idrottsskadeexperten

Ont i nacken

Oavsett om du har akut nackproblem, som vid nackspärr, eller mer långvariga problem, som vid diskbråck, kan vi hjälpa dig att så snabbt som möjligt minska din smärta samt återställa funktionalitet och rörelseförmåga i nacke.

Läs mer om nackproblem →

Ont i Ländryggen

Diskbråck

Ont i ryggen? Välkommen i klubben – det är ett av människans vanligaste problem, och betraktas i det närmaste som en folksjukdom, även om det inte är en ”sjukdom” utan en skada.

Det kan självklart bero på att du tillfälligt lyft lite fel eller överbelastat ryggen, precis som vi kan få temporära smärtor i andra delar av kroppen.

Läs mer om Diskbråck →

ryggskott behandling

Ryggskott

Att drabbas av ryggskott innebär att man får kraftiga smärtor i nedre delen av ryggen, den del som heter ländryggen. Det kan komma smygande, men ofta drabbar det plötsligt och helt utan egentlig anledning. Ryggskott kallades förr ”trollskott” i folkmun, och det formella namnet är ”lumbago acuta”.

Läs mer om Ryggskott→

nackspärr Idrottsskadeexperten

Whiplash

Whiplash (pisksnärtskada) är inte en skada eller diagnos i sig. Snarare är det sättet på vilket man skadas som avses med uttrycket.Skadan uppstår när en människas huvud kastas från sida till sida, och skulle på sätt och vis kunna beskrivas som en ”stukning” av nacken – med allt ifrån lindriga till mycket allvarliga skador som följd.

Läs mer om Whiplash →

Boka en tid hos oss

Hos oss får du träffa en behandlare för just din skada. Vi har kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Idrottsskadeexperten är ett privat alternativ vi är ej anslutna till högkostnadsskyddet

Klicka på din stad för att komma vidare till bokningen

STOCKHOLM MALMÖ GÖTEBORG