tel: 0770-175051

Övriga idrottsskador

huvudvärk-ont-i-huvudet

Ont i bakhuvudet

Strålar det i bakhuvudet och du har konstant huvudvärk? Det kan vara spänningshuvudvärk du har fått. Ont i bakhuvudet kan orsakas av många olika faktorer tex. dålig hållning, stress, sovit dåligt, låsningar i nackkotorna..

Läs mer om Ont i bakhuvudet →

muskelbristning

Muskelbristning

Några vanliga ställen en muskelbristning uppkommer är i hälsenan, som kan skadas i sporter som badminton och tennis, eller i baksida av låret, som drabbar bland annat fotbollsspelare och aktiva löpare.

Läs mer om Muskelbristning →

Slemsäcksinflammation

Slemsäcksinflammation

Slemsäcksinflammation orsakas oftast av repetitiva små påverkningar på det aktuella området eller från en plötslig allvarligare och mer akut idrottsskada. Det vanligaste symptomet på slemsäcksinflammation är smärta. Smärtan kan byggas upp gradvis eller vara plötslig och svår.

Läs mer om Slemsäcksinflammation →

kinesiotejp

Kinesiotejp

Kinesiotejp används ofta inom sport och rehabilitering. Kinesiotejp skapar ett stabilt stöd för leder och muskler utan att påverka blodcirkulationen. Användes ofta inom olika sporter för att minska skador vid extrema positioner vid träning eller match

Läs mer om Kinesiotejp →

Slemsäcksinflammation

Artros

Kroppen består av mer än tvåhundra olika ben. Deras uppgift är att dels skydda våra inre organ, och dels hålla uppe kroppen. För att alla dessa ben ska kunna röra sig gentemot varandra, så att vi t.ex. kan gå och springa, hålls benen ihop av en mängd olika leder.

Läs mer om Artros →

ont i huvudet migrän

Migrän

Det är inte ovanligt att man förväxlar migrän med spänningshuvudvärk, men det finns fem typiska symtom vid migrän utan aura och två typiska om det handlar om migrän med aura. Det fastställer man genom undersökningar och samtal med patienten.

Läs mer om Migrän →

spänningshuvudvärk

Spänningshuvudvärk

Spänningshuvudvärken kan tycka på muskulära triggerpunkter som gör att man blir yr eller känna sig ostadig. Vid svårare värk eller kronisk värk på grund av spänningshuvudvärken kan man känna sig trött och värken stråla ner i nacken och i käkmusklerna.

Läs mer om Spänningshuvudvärk →

Boka en tid hos oss

Hos oss får du träffa en behandlare för just din skada. Vi har kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Idrottsskadeexperten är ett privat alternativ vi är ej anslutna till högkostnadsskyddet

Klicka på din stad för att komma vidare till bokningen

STOCKHOLM MALMÖ GÖTEBORG