tel: 0770-175051

Boka Kiropraktor i Göteborg

Kontakta oss för tid hos kiropraktor i Göteborg. Vi erbjuder bland annat kiropraktik, stötvågsbehandling, massage och företagshälsovård.

Vår klinik ligger på Gruvgatan 8, på Högsbo industriområde. Boka tid eller ställ en fråga – via telefon eller kontaktformulär.

Kiropraktor Göteborg / Frölunda

”Vi vänder oss till gammal som ung – Med fokus på hälsa och livskvalité”

Ola Wimelius

Leg Kiropraktor

Mer om mig

Joakim Andersson

Leg Kiropraktor

Mer om mig

Kiropraktor Isabella-GottbergIsabella Gottberg

Leg Kiropraktor

Mer om mig

Hitta till oss

Idrottsskadeexperten / Eureka kiropraktik (Kiropraktorerna Frölunda) ligger på Gruvgatan 8 i Frölunda (Högsbo Industriområde)

Parkering: Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns i närheten. Använd Google Maps nedan för att få en detaljerad vägbeskrivning.

Kollektivtrafik: Ta buss 82 alternativt 758 och gå av på hållplats ”J.A Wettergrens gata”  På 15 – 20 minuters promenadavstånd ligger Marklandsgatans hållplats dit ytterligare bussar går.

Kontakta oss alltid före besök då vi inte tillämpar drop-in tider. Vid akut behov av hjälp kan ofta en tid ordnas samma dag (vid kontakt på f.m).

Tider hos kiropraktor kan bokas:

MÅN: 08.00-18.00
TIS: 07.45-16.00
ONS: 09.00-18.00
TOR: 07.45-16.00
FRE: 07.45-15.30

 

Kiropraktor Göteborg ingång

Västra Frölunda

Idrottsskadeexperten / Eureka kiropraktik (Kiropraktorerna Frölunda)

Adress: Gruvgatan 8, 421 30 Västra Frölunda

Telefon: 0770 – 17 50 51

E-post: bokning@idrottsskadeexperten.se

Boka tid Frölunda

Tjänster

Kiropraktik

Kiropraktik innefattar diagnostik, behandling samt förebyggande åtgärder. Samtliga våra kiropraktorer har lång utbildning och erfarenhet av yrket. Kontakta oss exempelvis vid smärta, ledbesvär eller rörelsesvårigheter.

Massage

Massage kan utnyttjas som friskvård likväl som återhämtning efter träning. Vi genomför alltid en undersökning och diskuterar med patienten vad som kan vara orsaken till behovet av massage. Därefter sker behandling med ett tydligt mål att få ett bättre mående.

Friskvårdsbidrag från företag kan generellt användas vid bokning av massage.

Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling är en behandlingsmetod som blir allt mer populär. Statistik visar att närmare 90 % upplever ett positivt resultat med denna behandlingsmetod. Framförallt är det effektivt på kroniska tillstånd när flera andra behandlingsmetoder inte gjort skillnad.

Företagshälsovård i Göteborg

Vi erbjuder anpassad företagshälsovård till företag inom Göteborg. En tjänst som består av en mix av våra tjänster helt utifrån kundens behov och önskemål. Erbjud de anställda massage på arbetstid eller en genomgång kring hur hälsan kan förbättras med bättre ergonomi och micropauser.

Ergonomi

Vi genomför bedömningar på arbetsplatser för att avgöra vilka insatser som kan genomföras för en bättre ergonomi för de anställda. Det gäller allt från datorplatser till hur tunga lyft kan genomföras säkrare.

Hälsoklass

Boka tid på våra föreläsningar kring rygghälsa. Föreläsningarna hålls ett par gånger per år och har ett begränsat antal platser. En föreläsning som framförallt vänder sig till personer som har stillasittande arbeten och vill bli mer medveten om hur små ändringar i arbetet kan göra stora förändringar för hälsan.

Artrosskola

Bästa behandlingsmetoden vid artros är generellt fysisk aktivitet. Via vår artrosskola online kan alla följa med i rörelserna oavsett om de är på jobbet, hemma eller på resan.

kiropraktor behandlingsrumBesök hos kiropraktor kan ersättas av sjukförsäkring

Idrottsskadeexperten är ett privat alternativ för dig snabbt vill ha adekvat hjälp. Kostnaden omfattas inte av högkostnadsskyddet. Däremot finns samarbete med ett flertal svenska försäkringsbolag.

Kontakta ditt försäkringsbolag för att kontrollera vad som krävs för att kunna få ersättning för besök hos oss. En del kräver nämligen att en läkare har gett remiss och därmed avgjort att en kiropraktor kan ge rätt behandling utifrån de fysiska besvär som finns.

Boka kiropraktor utan remiss

Remiss behövs inte för att tidsbokning hos oss. Du väljer därmed själv när du vill ha vård och bokar en tid som passar dig.

Förväntas ersättning sökas från sjukförsäkring kan i vissa fall remiss krävas. Läs mer ovan vid rubriken ”Besök hos kiropraktor kan ersättas av sjukförsäkring”.

Priser

Nybesök                                                  995 kr

Återbesök                                                            710 kr

Återbesök med stötvågsbehandling                    710 kr

Massage                                                              900 kr

Vid uteblivet besök debiteras full taxa. Eventuella avbokningar ska ske minst 24 timmar innan.

Goda omdömen på RECO

Idrottskadeexperten har de sex senaste åren fått ”Rekommenderat företag” hos recensionssidan RECO. Här kan kunder lämna betyg och omdöme efter besök och tack vare mycket högt omdöme har RECO gett företaget dessa utmärkelser.

reco idrott frölundaIdrottsskadeexperten är naprapater och kiropraktorer i Göteborg, Stockholm och Malmö. Några av de vanligaste behandlingsområdena är arm- och axelskador, idrottsskador, hälsporre och smärta i rygg och nacke.