Om oss

Hos oss på Idrottsskadeexperten är du garanterad proffsig och effektiv behandling utförd av en legitimerad Naprapat eller Kiropraktor som är expert på just din idrottsskada. Din behandling sker i ljusa och moderna lokaler i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Du får din behandling av en erfaren och legitimerad person som har lång erfarenhet av att behandla olika typer av idrottsskador. Våra kliniker använder sig av beprövade tekniker och modern utrustning.

 

Professionell skadebehandling utan långa kötider

Våra behandlare är själva aktiva idrottsmän och kvinnor och de vet exakt hur irriterande, trist och frustrerande det är när man drabbas av en Idrottsskada och ska behöva vänta på en behandlingstid. Du får möta en person som kommer göra allt för att du ska snabbt ska kunna börja träna igen.

 

Beprövade & moderna behandlingsmetoder

Hos oss får du ta del av de allra senaste metoderna och verktygen för att behandla olika typer av idrottsskador. Vi använder oss bland annat av stötvågsbehandling, massage, triggerpunktsbehandling, tejpning & lindning med mera för att behandla din idrottsskada.

Alla behandlare är legitimerade Kiropraktorer och Naprapater och de arbetar bara med metoder som har haft bevisad effekt och som är godkända av Socialstyrelsen. Välkommen att boka en tid för att snabbt och effektivt bli fri från din Idrottsskada och smärta.

Boka en tid hos oss

Hos oss får du träffa en behandlare för just din skada. Vi har kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund.

Idrottsskadeexperten är ett privat alternativ vi är ej anslutna till högkostnadsskyddet

Klicka på din stad för att komma vidare till bokningen

STOCKHOLM MALMÖ GÖTEBORG LUND

Information om GDPR och Integritetspolicy

Rekommendationer från Reco.se

VÅRA KLINIKER