Boka Kiropraktor i Stockholm

Via oss kan du boka kiropraktor i Stockholm för konsultation, behandling eller uppföljning.

Hos oss får du snabbt träffa rätt behandlare för just din skada”

Idrottsskadeexperten / Engelbrekts Kiropraktorcenter ligger på Engelbrektsgatan 39. Här jobbar kiropraktorer med bland annat specialistkompetens inom idrottskiropraktik, medicinsk akupunktur och Kinesio Tape. (Se specialistområden längre ner)

Se lediga tider för nybesök

Frode Bakken

Leg Kiropraktor

Mer om mig

Vibeke Veslehaug

Leg Kiropraktor

Mer om mig

Theo Olsson Kiropraktor

Theo Olsson

AT Kiropraktor

Mer om mig

Evelina Elmgren

Leg. Kiropraktor

Mer om mig

Behandlingsmetoder och specialistinriktning

Vid allmänna problem kan tid bokas hos valfri kiropraktor. För barn och ungdomar samt specifik problematik rekommenderas att du väljer den kiropraktor som har denna specialistkompetens.

  • Kiropraktik för barn och ungdomar

Vibeke Veslehaug tar emot både vuxna och barn – men har ett extra intresse för kiropraktik för unga. Utöver hennes arbete genomförs hon en Mastergrad i muskel-skelett relaterade problem hos barn och ungdomar upp till 18 år.

  • Kiropraktik för gravida

Graviditet innebär en kraftig påverkan på kroppen och resulterar ofta i smärtor. En kiropraktor kan, på ett tidigt stadie, korrigera felfunktioner i ryggraden eller bäckenbenet för att minska risken för onödig smärta.

Bland annat har Rebecca Hagström stor erfarenhet av att behandla gravida som har bäckenbottenproblematik.

  • Kinesiology Taping

Kinesiology Taping innebär att huden lyfts upp, med tejp, kring en skada och på detta sätt påskyndar kroppens läkningsprocess. Idag är Kinesiology Taping standard inom tejpning vid terapeutisk rehabilitering.

 Boka Rebecca Hagström som har femårig utbildning på AECC University College och vidareutbildning inom medicinsk akupunktur samt användning av Kinesio Tape.

  • Medicinsk akupunktur

Medicins akupunktur används i förebyggande och friskvårdande syfte. Genom att stimulera triggerpunkter kan nerv- och muskelfibrer återfå normalfunktion.

Bland annat har Vibeke Veslehaug och Frode Bakken vidareutbildning inom medicinsk akupunktur.

  • Kiropraktik för idrottsskador

Alla våra kiropraktorer har stort intresse för idrott och motion. Frode Bakken har detta som specialintresse och utbildar sig inom Sports Chiropractic (FICS).

Eveline Elmgren har erfarenhet av att jobba som kiropraktor för en fotbollsklubb i Odense och även Rebecca Hagström har stort intresse inom området.

  • Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling (Shockwave Therapy) innebär att akustisk energi skapas som fortplantas ner i kroppens vävnad. Metoden kan exempelvis användas för att påskynda läkningsprocess, slå sönder inlagrade kalkbildningar och skapa smärtlindring.

Stötvågsbehandling kan bokas hos samtliga våra kiropraktorer.

 

Boka kiropraktor utan remiss

Någon remiss behövs aldrig av läkare för att boka en tid hos kiropraktor. Du bokar själv en passande tid hos den kiropraktor som önskas.

Vi är legitimerade kiropraktorer som erbjuder privat vård. Kostnaden omfattas inte av högkostnadsskyddet.

Är du osäker på om du bör gå till kiropraktor, sjukgymnast eller naprapat? Kontakta oss så hjälper vi dig rätt.

Bokning Online →

Östermalm

Adress: Engelbrektsgatan 39, 114 32 Stockholm

Telefon: 0770 – 17 50 51

E-post: bokning@idrottsskadeexperten.se

Få vård via sjukvårdsförsäkring

Har du en sjukvårdsförsäkring, privat eller via ett företag, kan försäkringen användas vid vård hos oss. Om vårdkostnaden ingår, eller inte, framgår i försäkringsbrevet. Kontakta alltid försäkringsbolaget innan vårdtid bokas. Det är däremot mycket vanligt att sjukvårdsförsäkringar tillåter vård hos privata kliniker.

Boka kiropraktor i Stockholm – Så fungerar det

Idrottsskadeexperten har som mål att snabbt och enkelt förmedla tider till rätt klinik i Stockholm. Bokning sker enklast via onlineformuläret men kan även ske via telefon.

  1. Gå till onlinebokningen där lediga tider presenteras
  2. Välj ledig tid (45 minuter)
  3. Fyll i namn, personnummer och kontaktuppgifter
  4. Bekräfta bokningen

Vid bokning skickas ett bekräftelsemail ut med vald tid och dina uppgifter. Här hittas även information om hur avbokning eller ombokning sker.

Priser:

Kiropraktor:

Nybesök 800 kr

Återbesök 650 kr

(Eventuell avbokning ska ske 24 timmar innan beställd tid. Vid sjukdom är gränsen 8 timmar)

Rekommenderat av RECO

Idrottsskadeexperten har under fem år i rad utsetts till ”Rekommenderat företag” tack vare mycket goda kundrecensioner på Reco.se. Med över 350 ärliga recensioner har vi ett medelbetyg på 4,4 av 5.

Vi har legitimerade kiropraktorer med lång erfarenhet av yrket och samtliga har ett eget stort intresse för idrott och rörelse. Flera av kiropraktorerna har även specialistkompetens inom idrottskiropraktik.