tel: 0770-175051

Fysioterapeut Gävle – Gratis fysioterapi direkt i mobilen

Smärta, stelhet och minskad rörlighet i leder kan ha stor påverkan i vardagen. Men med rätt behandling kan du minska smärtan och få tillbaka ett aktivt liv. Behandlingen tar bara 5-10 minuter om dagen och har visat sig ge goda resultat. Du har kontakt med en personlig fysioterapeut under vägens gång. Patientavgiften för behandlingen är 0 kronor.

Ett samarbete mellan Idrottsskadeexperten och Joint Academy – Fysioterapeut Gävle

Vi har valt att samarbeta med Joint Academy för att kunna erbjuda ett sätt att snabbt och enkelt behandla besvär som t ex artros, ont i ländryggen eller ledsmärta online. Behandlingen sker genom en app i din telefon – programmen har utvecklats av fysioterapeuter och medicinska experter och bygger på den allra senaste, kliniskt bevisade forskningen. 

Över 100 000 patienter har redan valt Joint Academy. Med Joint Academys fysioterapi Gävle kan du vara säker på att dina besvär behandlas på bästa sätt. 

Du får:

 • Personligt stöd av en legitimerad fysioterapeut från Gävle
 • Individuella träningsprogram utifrån dina förutsättningar
 • Utbildning och dagliga påminnelser
 • Verktyg som hjälper dig att följa din utveckling
 • En bevisat effektiv behandling

KOM IGÅNG MED JOINT ACADEMY

Hur fungerar fysioterapi Gävle? Vad är det för behandling?

När du genomför din fysioterapi online får du direkt kontakt med en personlig fysioterapeut, så att du snabbt kan komma igång med ditt individuella träningsprogram. Träningsprogrammet är enkelt att följa och utformat för att stärka muskler och avlasta leder. Övningarna leder till minskad smärta och en aktivare vardag.

Det kanske allra bästa är att det bara tar mellan 5 och 10 minuter per dag. Du behöver inte passa några möten eller resa någonstans för att genomföra övningarna eller följa upp behandlingen – allt är redo i din telefon! Trots att det sker online har du precis lika god tillgång till din fysioterapeut, och ni har regelbundna uppföljningar.

Behandlingen har god effekt (mer om detta lite längre ned i texten), samtidigt som patientavgiften är 0 kr. En annan fördel är att Joint Academy saknar väntetider. Du kan sätta igång direkt när du laddat ned appen.

För vem passar Joint Academys fysioterapi i Gävle?

Joint Academys fysioterapi Gävle passar personer med många olika typer av besvär. Du får en professionell, snabb och effektiv behandling vid smärta och andra besvär i:

 • Ländrygg
 • Knä
 • Höft
 • Axel
 • Hand/fingrar
 • Nacke

PÅBÖRJA DIN BEHANDLING

Hur bra är behandlingen?

Joint Academys fysioterapi online har tydligt stöd i forskningen; behandlingen har visat sig minska smärta och öka funktion i leder. Dessutom har den ändrat många patienters attityd till operation och minskat behovet av smärtstillande läkemedel. 99% av patienterna som genomfört sin fysioterapi online hos Joint Academy är nöjda – hela 2/3 mår bättre redan inom ett par veckor.

Kom igång med fysioterapi Gävle

Det är enkelt att komma igång med Joint Academy och börja med din fysioterapi:

 1. Ladda ned Joint Academy-appen
 2. Få kontakt med fysioterapeut från Gävle
 3. Påbörja din behandling online

 

HÄR KOMMER DU IGÅNG