tel: 0770-175051

Vibeke Veslehaug Kiropraktor

Utbildning:
Doctor of Chiropractic
Palmer West, Kalifornien, USA

Jag växte upp på ett utav Norges kända skidorter, Geilo. Jag tävlade inom skidor och var mycket intresserad av att min kropp till alla tider skulle prestera på topp. Sedan blev jag skadad och fick lära mig lite om hur kroppen fungerar när den inte är på topp. Det ledde mig efter vart in på en riktning och ett fokus på att kunna hjälpa andra att prestera och funka optimalt. Jag blev utexaminerad från Palmer College of Chiropraktic, West i California, USA 1998. Min AT-tjänst gjorde jag hemma i Norge och under samma år vidareutbildade jag mig i medicinsk akupunktur.

Jag praktiserar med en patient centrerad evidence-baserad approach. Jag jobbar inte bara med smärtlindring, men även med förebyggande och prestationsfrämjande mål.
Att hjälpa patienter att nå optimal funktion och nå deras mål är syftet med mitt jobb som kiropraktor. Jag älskar mitt jobb.

Jag har alltid haft ett intresse för att behandla barn. Vi kiropraktorer kan göra en enorm skillnad när det gäller barns utveckling och välmående. I förbindelse med detta håller jag numera på med en Mastergrad i muskel-skellet relaterade besvär för barn 0-18 år.

Jag tar emot patienter i alla åldrar, välkommen!

Vibeke Veslehaug Idrottsskadeexperten Kirpraktor