tel: 0770-175051

Wilner Registre Leg.Naprapat & personlig tränare

Wilner har läst 5 år på Naprapathögskolan i Stockholm, med examen 2007 och gjort allmäntjänstgöring hos ryggkirurger och ortopeder på UMAS och Trelleborg sjukhus. Vidareutbildningar inom dry needling, kinesiotejp, styrketräning, idrottsmedicin, personlig träning och idrottsskador.

Wilner har lång och bred erfarenhet av idrottsskador efter att i bland annat 7 år varit idrottsmedicinskt ansvarig för skadorna i Malmö FF:s herrlag i fotboll. Här jobbade Wilner mycket med fysträning, rehab och behandlingar. Han har själv en bakgrund som fotbollsspelare på elitnivå och har även varit verksam som fotbollstränare. Han har dagligen jobbat med spelarna i laget för att sköta om deras skador, rehabilitering, behandlingar, bedömningar och förberedelser inför träning och match, samt deras förebyggande träning.

Han har stor erfarenhet och breda kunskaper inom friskvård och idrott, och hjälper dig med smärttillstånd i exempelvis rygg, höfter, nacke, knän eller fötter. Behandlingen utgörs av bland annat justering av leder, muskelpressur, töjningar och dry needling.

Wilners motto är balans i livet, både kroppsligt och mentalt.