tel: 0770-175051

Sagt om oss

”När jag fick min knäskada var jag helt förtvivlad. Jag trodde att all den tid jag lagt ned i spåren för att förberedda mig för Stockholm maraton var helt bortkastad. Efter bara tre behandlingar hos Eva kunde jag börja träna lugnt igen och med hennes hjälp var jag tillbaka i spåret igen efter tre veckor. Om du vill ha proffsig och bra hjälp rekommenderar jag verkligen dig att ta hjälp av Idrottsskadeexperten. De vet vad de gör!”

Anna C Stockholm

”Utan er hjälp hade jag fortsatt med att ta mina Citodol för att lindra smärtan. Troligen hade jag inte kunna träna på hela säsongen. Är verkligen glad att jag ringde Er! Tack!

Anders W Göteborg

”Som hårt satsande tävlingsmänniska har jag träffat många kiropraktorer och sjukgymnaster men ingen har jag fått så bra hjälp och kontakt med som de hos Idrottsskadeexperten. Alltid snabba och proffsiga när jag behöver ha hjälp.”

Kim Jansson,Stockholm